Ontvang als eerste het bedrijfsanalyse boek ‘Breed, kijken om het te zien’

Het bedrijfsanalyse boek: ‘Breed, kijken om het te zien’ is uit en te bestellen via deze website!
Dit boek is speciaal bedoeld voor (interim) managers, coaches en trainers.

Prijs
Hardcopy: € 12,95 inclusief verzendkosten
E-book: € 7,50

Bestellen
Via onderstaand bestelformulier kunt u aangeven welke versie u graag wil bestellen. Betalen geschiedt door middel van overschrijving; maak het desbetreffende bedrag over naar rekeningnummer NL 62 ASNB 070 82 66 401 op naam van Martin Breed. Geef als kenmerk ‘Bedrijfsanalyse boek bestelling en uw naam’ aan. Na ontvangst van de betaling zal het boek naar u worden opgestuurd.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wilt u een hardcopy boek of E-book bestellen? (verplicht)

Aantal exemplaren? (verplicht)

Bezorgadres (postadres voor hardcopy, emailadres voor E-book)

Extra opmerkingen

Managementboek ‘Breed, kijken om het te zien’
geeft antwoord op de vraag achter de vraag

‘Breed, kijken om het te zien’ is geschreven voor (interim)managers, trainers en coaches met een verbeteropdracht. Auteur Martin Breed put uit zijn ervaring, neemt het beste uit bestaande managementmodellen en presenteert een bedrijfsanalysemodel waarmee lezers binnen een paar weken inzicht krijgen in de boven- én onderstroom van hun organisatie.

Het gepresenteerde bedrijfsanalysemodel onderscheidt zich van andere instrumenten doordat het bedrijf zowel vanuit het systeem als de mensen benaderd wordt. Kortom: de tastbare zaken (bovenstroom) en de gevoelens die spelen bij medewerkers (onderstroom). Het bedrijfsanalysemodel geeft zicht op de vraag achter de vraag waardoor problemen binnen organisaties kunnen worden aangepakt.

Gebruiksaanwijzing voor bestuurders

Het boek is een handige gebruiksaanwijzing voor bestuurders, raden van toezicht en managers om de prestaties van het bedrijf te verhogen. Voor interim managers is het een interessant instrument om zo snel mogelijk adequate informatie te verzamelen om de gestelde vraag van de organisatie te kunnen beantwoorden met een structurele oplossing. Het instrument is voor trainers en coaches interessant omdat het inzicht geeft in de werkelijke vraag die de organisatie heeft. Het model geeft handvatten om achter de werkelijke vraag te komen en te zien waar de krachten liggen en welke pijnpunten er zijn.

Doorgronden van complexe organisaties

Auteur Martin Breed heeft 30 jaar ervaring als leidinggevende en deelt in het boek veel van zijn ervaringen en anekdotes, waarmee hij de lezer door het analysemodel heen leidt. Zijn boek beschrijft een verfrissende aanpak voor het doorgronden van complexe organisaties. Een aanpak die het beste van verschillende managementmodellen combineert, zoals onderdelen van Semco, Scharmer en Heifetz maar ook van het Rijnlands model en Organisatieconstellatie. Martin Breed legt verbindende schakels tussen deze onderdelen en weet ze om te vormen tot een compact geheel dat de vraag achter de vraag kan beantwoorden. Een must read voor (interim)managers, trainers en coaches die staan aan de vooravond van complexe opdrachten.

Unieke actie

Onder de eerste 50 kopers van het boek wordt een persoonlijke coaching/training sessie met Martin Breed verloot met een duur van 1,5 uur. In deze sessie krijgt u een snelle training in de toepassing van het bedrijfsanalyse model, toegespitst op uw organisatie of vraagstuk.
U kunt zich aanmelden op de website www.martinbreed.nl

Meer informatie:

Neem voor meer informatie contact op met Martin Breed, info@martinbreed.nl / 06 2150 0159. Martin is ook te boeken als spreker, coach en trainer. www.martinbreed.nl.