Referentie van een coachee

Coaching heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Hoe ik de dingen doe en waarom ik het zo doe. Het ‘out of the box’ denken is voor mij gaan leven, omdat ik het ben gaan toepassen in gesprekken. Mezelf anders opstellen, andere vragen stellen, meer regie nemen, een andere interne voorstelling van een gesprek e.d. Hoe meer ik het toepas, hoe enthousiaster ik word van het effect. Het werkt echt! Gedurende het traject heb ik de mijlpalen steeds besproken met Martin Breed. Hij heeft mij op positieve manier gestimuleerd en gespiegeld. Hij is goed in luisteren en samenvatten en het stellen van de juiste vragen. Coaching heeft mij geholpen om nog meer mijn talenten te benutten en het heeft me nog zelfbewuster gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden om het ook te doen!