Coaching

Op de pagina Home is aangegeven dat de basis van mijn werkwijze systemisch transformatief is. Dit betekent dat we tijdens de coach sessies  zowel naar de personen zelf, de interactie tussen de personen als de achterliggende patronen kijken, in beeld brengen en relateren aan de bestaande situatie.

Heeft  u er al zo veel aan gedaan om een situatie te veranderen en lukt het maar niet? Blijft een probleem terugkomen binnen de organisatie ondanks alle ingrepen die al gedaan zijn? Is er een gedegen structuur gemaakt en blijkt deze in de praktijk niet te werken?
Dan zijn dit de situaties waar een systemisch transformatieve aanpak het beste tot zijn recht komt.

coaching

Coaching individueel, als team/MT of als groep is mogelijk om inzicht te verwerven in de situatie, het eigen aandeel te onderkennen, de oplossingen te vinden en de actie te ondernemen. Soms is het voor de hand liggend, soms zijn de symptomen helder maar is de kern van de situatie bedekt. Bedekt omdat er meerdere actoren betrokken zijn, het verleden een rol speelt, het doel van de organisatie uit het oog is verloren, persoonlijke doelen niet helder zijn of de formele en informele hiërarchie niet congruent is.

Investering
Individuele coaching vraagt van u een investering van € 350 per sessie, exclusief btw, reiskosten en eventuele locatiekosten. Een sessie neemt ongeveer anderhalf tot twee uur van uw tijd.
De investering voor coaching van een team of groep is afhankelijk van de omvang van de groep en de intensiteit. Na de kennismaking stel ik hier graag een offerte voor op.

Locatie
Coaching kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden. Op het werk, een neutrale locatie of, individueel, bij mij thuis in Haarlem.

Transformatieve coaching, de kachelsessie
Wilt u dieper in uw eigen beweegredenen duiken, blokkades uit het verleden opruimen, ruimte voor nieuwe mogelijkheden realiseren, verloren delen van uzelf terug vinden? Met andere woorden starten met een persoonlijke transformatie? Dan kan transformatieve coaching  u mogelijk de antwoorden laten vinden. Klik op deze link naar de site www.kachelsessie.nl. Op deze site vertel ik meer over deze manier van coaching die ik samen met mijn vrouw Waleria Szécsenyi aanbied.