Interimmanagement

Met meer dan 40 jaar ervaring waarvan ruim 20 jaar als zelfstandige ben ik een ervaren interimmanager die de onderstroom zowel als de bovenstroom kent en weet te integreren. Als instrument om vat te krijgen op de onderstroom maak ik gebruik van systemische intelligentie, waar ik ook trainingen in verzorg.

Ik werk naar een balans van kwaliteit van ondersteuning/zorg, een goede werkplek en een adequate bedrijfsvoering. Uitgangspunt is om vanuit een oplossingsgerichte aanpak tot een positieve inzet van alle betrokkenen te komen.

Zelfstandig functioneren combineer ik met spelen in het (mt)team waarbij ik vlot kan schakelen tussen visie, beleid en de dagelijkse praktijk. Hierin maak ik graag gebruik van mijn ervaring als coach, trainer en mediator.

interimmanagement

 

Met mijn levens- en werkervaring laat ik mij niet meer zo snel van slag brengen en weet ik rust en vertrouwen uit te stralen en over te dragen, ook in hectische periodes.

De manier waarop ik dit doe heb ik verwoord in een boek dat zonder kosten te downloaden is. Dit is te vinden op de pagina contact.

Bent u geïnteresseerd in mijn CV, volg dan deze link naar mijn uitgebreide CV