Welke kennis bied ik aan?

Na de middelbare school heb ik de opleiding tot Z-verpleegkundige gevolgd.

Daarna ben ik verschillende managementopleidingen gaan volgen, de studie pedagogiek en heb ik de opleiding tot master in public sector management (MPM) afgerond.

Vervolgens ben ik mij wat breder gaan oriënteren om mijn kennis te verbreden en te verdiepen. Met name werd mijn interesse gewekt naar de positie die mensen innemen binnen organisaties en de maatschappij, en de invloed die zij hierop hebben.

Kennis

Via een vriendin heb ik kennis gemaakt met NLP (neuro-linguïstisch programmeren). Met dit als basis heb ik meer trainingen en opleidingen gevolgd waaronder systemisch werken, organisatie opstellingen, traumawerk en oplossingsgericht werken. Al deze opleidingen wekten mijn interesse voor het Rijnlands gedachtengoed, waarmee ook mijn interesse gewekt werd in stromingen als Deep Democracy en Holocracy.
Meer recentelijk ben ik deze stromingen aan het combineren met masculiene en feminiene leiderschapsstijlen en rituelen met tribale achtergrond.

In het kort, ik combineer meerdere stijlen en stromingen omdat één stroming of stijl niet alle antwoorden in zich heeft. Op deze manier mogen zowel de coachee, de deelnemers aan een training en de teams die ik begeleid rekenen op een zeer brede benadering van  het vraagstuk of de uitdaging waar zij voor staan.
Waarom zou je leven in een of/of wereld als en/en ook mogelijk is.

De vaste basis voor mij, en waar ik altijd op kan en zal terugvallen, is systemische intelligentie. En hoewel het niet de hele lading dekt, is dit de reden waarom ik mij een systemische coach, trainer, adviseur noem.